En nettside er mer enn bare et pent utseende!

Vi har spesialisert oss på utvikling av nettsider som er enkle å bruke, stilfullt design og som laster raskt. Alle våre nettsider er custom bygget slik at du skal unngå å få en malbasert nettside som er full av innhold du ikke trenger.  

Formålet med en nettside

Nettsiden er ditt ansikt utad og den skal jobbe for deg 24 timer i døgnet. Den skal gi dine besøkende nettopp det dem er ute etter og det skal ikke være nødvendig å "lete" for å finne det en er ute etter. 
Som nevnt så skal nettsiden jobbe for deg 24 timer i døgnet og innhente informasjon, selge produkter/tjenester eller besvare de spørsmål dine besøkende leter etter.  Den skal selvfølgelig også optimaliseres for søk, slik at dine kunder finner nettopp deg. 

Brukervennlig nettside

Nettsiden skal være så enkel å bruke slik at alle som skal drifte den forstår enkelt hva som er hva. 
Vi er veldig opptatt av brukervennlighet, og bruker mye tid på at nettopp din nettside blir enkel i bruk. 

God på alle plattformer

Nettsiden skal selvfølgelig vises like bra på en mobil som en større PC skjerm. Alle nettsider vi utvikler er selvfølgelig responsive og vises bra på alle flater.

Rask nettside

Med det så mener vi at nettsiden skal bli synlig så raskt som mulig når en besøkende kommer inn på din nettside. Vi jobber hardt for å optimalisere nettsidene vi utvikler slik at du skal få en nettside som laster raskt. 

Andre faktorer

Vi tar hånd om alt når vi utvikler nettsider til kunder, vi hoster dem på egne servere, vi installerer sikkerhetssertifikat for deg, og tar hånd om alt det tekniske.  

Hvorfor velge oss

Vi ønsker å levere tjenester slik at kunden kan fokusere på kjernevirksomheten. Ikke bruk tiden din på nettsiden hvis du har viktigere oppgaver som bringer penger inn i ditt firma. 

Vi har eget system hvor vi håndterer alt av informasjon rundt din nettside, der vil du få egen bruker når du blir kunde. Du kan også invitere andre inn i det systemet hvis det er behov. 

Du får hver måned en full rapport over nettsiden din. Den inneholder alt fra hva som er gjort til hvor raskt og sikker den er. 

Er du klar for å få en ny nettside i dag? Ikke nøl, vi er her for deg!

Gudbrandsdalsvegen 1408
2642 Kvam
Ring oss
92 16 21 00
Send e-post
hei@rondaweb.no

RONDAWEB

Vi er et lite selskap som har hovedfokus på utvikling av profesjonelle hjemmesider.
©
2019
RONDAWEB AS
Alle rettigheter reservert

Vi er sosiale

Dette nettstedet er kodet med ♥ av  RONDAWEB
Konto: 1506.12.55505 | Vipps: 533838
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram